Matset, Labelexpo’da HP standında | MatSet

Matset, Labelexpo’da HP standında

Matset, Labelexpo’da HP standında

08.05.2023

Matset, Labelexpo’da HP standında
Matset, 45 yılı aşkın sektör tecrübesiyle ve HP Indigo ile sürdürdüğü mükemmel iş ortaklığı sayesinde sektörün ihtiyacı olan tüm yenilikleri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor
Önder BABATAŞ / Matset A.Ş. Makine Satış Müdürü

Matbaa sektörünün gelişimini ve imkânları göz önüne aldığımızda mevcut durumda sahip olunan üst düzey teknolojinin gelecekte nasıl şekilleneceğini kolaylıkla tahmin edebiliyoruz. Yalnızca ülke olarak değil, dünya çapında da yaşadığımız bu zor günlerin ardından, temennimiz eskisinden daha güçlü bir şekilde endüstrimizin gelişmesidir. Bu süreçte sektörümüzün ihtiyacı olan yeniliklere birlikte çözüm üreteceğiz.

HP Indigo Labelexpo ’da sahip olduğu tüm makineleri açık platformlarda demo şovlarıyla meraklılarıyla buluşturacak. Her bir katılımcının istediği makineyi yakından inceleyecek ve baskı örneklerini dilediği kadar alabilecek olması öncelikle güven ortamının oluşmasına sebep olmaktadır. Label Expo sonrasında da katılımcıları ziyaretlerimiz sonucunda gösterdikleri ilgi ve gerçekçi yaklaşımların arttığına bizzat şahit olmaktayız. Matbaa sektörü geleceğe yönelik daha umutla bakmakta olup, yatırımlarını bu yönde şekillendirmektedir.

HP Indigo dijital baskı makinelerindeki yeniliklerle ilgili olarak kısa bilgilere ulaşmanız mümkün.

HP Indigo V12 Dijital Bobin Ofset Baskı Makinesi – Etiket sektörünün gelecekteki kalbi.

Gelişen etiket sektörü her geçen gün daha rekabetçi hale gelirken HP Indigo yeni makinesi V12’yi duyurdu.

On iki renk kapasitesi ve 340 mm baskı genişliği sayesinde etiket üretimi için mükemmel bir çözüm. Altı renkte 120 m/dk hızı ile çığır açacak teknolojiye sahip. 1600 dpi HD ofset baskı kalitesi ve malzeme seçmeyen yapısı ile tek mesaide tek operatör ile 130 bin metre kare baskı kapasitesi sunuyor. Bu üretim sahasındaki iki flekso baskı sistemine eş değer olduğu anlamına geliyor.

Piyasada bulunan HP Indigo harici tüm dijital sistemlerden daha fazla uygulamaya sahip. Sleeve, esnek ambalaj, IML, shrink sleeve baskılarında yüksek üretim kapasitesi var.

Etiket üreticilerinin gelecekten genel olarak beklentileri hız, mesai süresinde daha fazla üretim, otomasyon, hızlı iş değişimi, fire giderlerinin minimalize edilmesi, global markalar tarafından baskı kalitesinin kabul edilmesi ve sürdürülebilir üretim yapabilme. İşte bu bütün özellikler dikkatle incelenerek HP Indigo V12 dijital etiket baskı makinesi üretildi.

HP Indigo 6K Dijital Bobin Ofset Baskı Makinesi-Gelişimini daima devam ettiren pazar lideri.

Dünya genelinde 2000’den fazla kurulum ile dijital etiket makinelerinde Pazar lideri olan 6000 serisi dijital bobin ofset makineleri bundan sonra HP Indigo 6K olarak adlandırılacak.

Beş kata kadar hızlandırılmış baskı öncesi hazırlık süreci ve %25 daha tutarlı renkler için yeni geliştirilmiş Spot Master özelliği sayesinde ve yeni spektrofotometresi ile gelişmeye devam eden düşük hacim etiket ve ambalaj üretiminde gelişmiş uygulamaları ile üretim hattınıza güç katar. 7 renk özelliğinin yanı sıra bu renklerden ikisini metalik mürekkep ile baskı yapmak için seçebilirsiniz. Sleeve baskılarınız için yeni Premium Beyaz Mürekkebi sayesinde daha canlı beyaz renk elde etme kapasitesi. 40m/dk hızı ve sıfır fire politikası ile hızlı baskı imkanı sunuyor. 330 mm baskı genişliği 980 mm baskı uzunluğu ile etiket baskısı için üretken bir çözüm.

HP Indigo 200K Dijital Bobin Ofset Ambalaj Baskı Makinesi-Dijital ambalajda üretkenliğin adı.

Esnek ambalaj sektörünün yıldızı HP Indigo 200K global fuarlarda ilk kez tanıtılacak. 762 mm baskı genişliği ve 58 m/dk. hızıyla esnek ambalaj baskılarınızda en üretken sistem olmaya devam ediyor.

Beş kata kadar hızlandırılmış baskı öncesi hazırlık süreci ve %25 daha tutarlı renkler için yeni geliştirilmiş Spot Master özelliği sayesinde ve yeni spektrofotometresi ile esnek ambalaj işlerinizde daha üretken hale gelmiştir. Esnek ambalajın yanı sıra etiket sektöründe de üretkenliği ile aktif rol alan HP Indigo 25K %95 daha az fire vererek üretim maliyetinizi de minimuma indiriyor.

Matset, Labelexpo’da HP standında