Matset A.Ş. standında HP Indigo V12’yi tanıtacak | MatSet

Matset A.Ş. standında HP Indigo V12’yi tanıtacak

Matset A.Ş. standında HP Indigo V12’yi tanıtacak

17.09.2022

Matset A.Ş. geniş bir ürün portföyü ile  Avrasya Ambalaj İstanbul 2022 – 27. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı’na katılıyor.

Matset Dijital Baskı Sistemleri Satış Temsilcisi Cem Yılmaz, fuarda sergileyecekleri ve öne çıkaracakları ürünler ve çözümleri şöyle anlatıyor:

“COVID dönemi sonrasında yapılan ilk Avrasya Ambalaj Fuarı beklentilerin de ötesine geçerek büyük bir ziyaretçi kitlesine ev sahipliği yapmıştı. Bu sene de yerli ve özellikle komşu ülkelerden yabancı ziyaretçilerin yoğun katılımıyla başarılı bir fuar geçireceğimizi düşünüyoruz.

Son yıllarda konvensiyonel ve dijital olarak iki ayrı konseptte düzenlediğimiz standımızı bu sene de aynı anlayışla kuracağız. Matset olarak Salon: 9 – 903 numaralı stantta ziyaretçilerimizi ağırlayacağız.

“HP Indigo V12, 120 m baskı hızına sahip çığır açan bir teknoloji”

Standımızda HP Indigo dijital baskı sistemleri ağırlıklı olarak, Lombardi flekso baskı sistemleri, SPG klişe pozlama sistemleri, Asahi clean print özellikli flekso klişeleri ve portföyümüzde bulunan mürekkep, hazne suyu vb. tüm ürünlerimizi sergileyeceğiz. Sektörde uzman kadromuzla ziyaretçilerimizin ulaşmak istediği tüm bilgileri vermeye hazır olacağız.

HP Indigo dakikada 120 metre baskı hızı kapasitesine sahip, çığır açacak bir baskı sistemi olan HP Indigo V12’yi piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Fuarda V12 ile ilgili tüm bilgileri ziyaretçilerimize özel sunumlarla aktaracağız.”

“Değişken data, floresan mürekkepler ve güvenlik uygulamaları şimdi daha fazla talep ediliyor”

Türkiye’de etiket ve ambalaj pazarının her geçen yıl büyümeye devam ettiğini hatırlatan Yılmaz, ekliyor: “Sektörde değişken data, görünmez mürekkepler, floresan mürekkepler ve çeşitli güvenlik uygulamaları, geçmişe göre daha fazla talep edilmektedir.

Üreticilerimiz değişen trendlere cevap verebildikleri sürece büyümelerini daha da hızlandırma imkanına sahiptir.

Matset olarak Türk baskı sektörünün büyümesine 40 yılı aşkın süredir hizmet ettiğimiz gibi bundan sonra da uzman kadromuz ve tecrübemizle sektörümüze destek vermeye devam ediyoruz. Fuara katılacak tüm ziyaretçileri ve katılımcıları standımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız.”

-

Matset A.Ş. standında HP Indigo V12’yi tanıtacak
Matset A.Ş. standında HP Indigo V12’yi tanıtacak
Matset A.Ş. standında HP Indigo V12’yi tanıtacak
Matset A.Ş. standında HP Indigo V12’yi tanıtacak